Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پژوهشگاه و مجتمع آزمایشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال گفت: برای ارتقای سطح آموزشی- پژوهشی این واحد دانشگاهی ۵ آزمایشگاه جدید راه‌اندازی و ۳ آزمایشگاه نیز تجهیز و تکمیل نهایی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، لیدا سلیمی، مدیر پژوهشگاه و مجتمع آزمایشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال اظهار کرد: برای ارتقای سطح آموزشی- پژوهشی این واحد دانشگاهی ۵ آزمایشگاه جدید راه‌اندازی و ۳ آزمایشگاه نیز تجهیز و تکمیل نهایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ساختمان مجتمع آزمایشگاه مرکزی واحد تهران شمال ۲۲ هزار و ۳۰۰ متر مربع مساحت و دارای ۱۴۱ فضای آزمایشگاهی است، گفت: از سال ۱۳۹۷ که عملاً شروع به کار رسمی مجتمع آزمایشگاه مرکزی سرعت گرفت به لطف خداوند توانستیم تکمیل قطعی ساختمان این مجتمع را با مساعدت ریاست واحد و سایر مسئولان به اتمام برسانیم.

مدیر پژوهشگاه و مجتمع آزمایشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال بیان کرد: همزمان با تحویل این ساختمان تمامی آزمایشگاه‌های واحد تهران شمال که در دانشکده‌های مختلف و در نقاط مختلف شهر واقع بودند به این مجتمع انتقال داده شد و بلافاصله به ارائه خدمات پرداختند و پس از آن برنامه تجهیز و راه‌اندازی آزمایشگاه‌های جدید را در دستور کار قرار دادیم و به موازات آن بر همکاری با صنایع و مراکز تحقیقاتی متمرکز شدیم.

سلیمی با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی آزمایشگاه‌های جدید نیازسنجی و استعلام‌های لازم از دانشکده‌های مختلف واحد انجام شده و پس از اولویت‌بندی این نیازها و با توجه به امکانات و توانمندی‌های لازم اقدام به راه‌اندازی آزمایشگاه‌های جدید می‌کنیم، گفت: در مردادماه سال جاری آزمایشگاه‌های ریزپردازنده یا میکروپروسسور و ماشین‌های الکتریکی (دانشکده برق و کامپیوتر)، آزمایشگاه دینامیک ارتعاشات (گروه مهندسی مکانیک) و آزمایشگاه‌های حرارت و ترمودینامیک (گروه مهندسی شیمی) برای اولین بار در واحد تهران شمال راه‌اندازی شد و علاوه بر آن با مساعدت و همکاری معاونت‌های پژوهش و فناوری و توسعه و مدیریت منابع واحد با خرید دستگاه‌های آزمایشگاهی جدید، آزمایشگاه‌های مدار الکتریکی (دانشکده برق و کامپیوتر) و آزمایشگاه‌های مقاومت مصالح و مکانیک سیالات (دانشکده فنی و مهندسی) تجهیز کلی و تکمیل نهایی شد.

وی خاطرنشان کرد: به موازات راه‌اندازی آزمایشگاه‌های جدید و تکمیل و تجهیز آزمایشگاه فعلی بر مبنای نیازهای روز جامعه و سیاست‌های ابلاغی دانشگاه بر مبنای اسناد بالادستی، راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی در این ساختمان را از برنامه‌های مسئولان واحد در توسعه این مرکز دانشگاهی دانست که در حال پیگیری است.

عضو هیئت علمی گروه مهندسی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با بیان اینکه واحد تهران شمال قطب علمی پدافند غیرعامل و همچنین قطب علمی برنامه توسعه دریا در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی است و برنامه‌های توسعه‌ای این واحد در راستای این ماموریت‌های علمی در اولویت قرار دارد، از شروع مذاکرات تخصصی با شرکت‌ها و صنایع مرتبط در این خصوص خبر داد و اظهار امیدواری کرد که ان‌شاءالله به‌زودی و پس از تایید مسئولان واحد، شاهد انعقاد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

سلیمی درباره نحوه سرویس‌دهی به دانشجویان در ایام کرونا نیز گفت: در دوره کرونا که شرایط ویژه‌ای در کشور و برنامه‌های علمی و آموزشی آن حاکم بود، این مجتمع در راستای رفع نگرانی دانشجویان و والدین آن‌ها و همچنین حفظ سلامت این عزیزان، استادان و همکاران مجتمع، پیشنهادهایی را به معاونت آموزشی واحد ارائه داد که بر مبنای آن کلاس‌های مجازی با این شیوه برگزار شد که استاد و کارشناس آزمایشگاه، آزمایش‌ها را انجام دادند و فیلم آن در قسمت آموزش مجازی سایت دانشگاه قرار گرفت و علاوه بر آن اساتید موظف بودند تا دو روز پس از انتشار فیلم مذکور، برای پاسخگویی و رفع اشکال حضوری به دانشجویان در محل آزمایشگاه حضور داشته باشند.

وی در پایان از راه‌اندازی موزه جانوری در مجتمع آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در آینده نزدیک خبر داد.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: آزمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۴۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی واحد جدید پالایشگاه آبادان تا دو ماه آینده
  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده