Web Analytics Made Easy - Statcounter

«کرسی ترویجی بازشناسی تروریسم و افراط گرایی» با ارائه سکینه ببری گنبد، عضو هیئت علمی گروه روابط بین‌الملل و مدیر روابط بین‌الملل واحد تهران شمال، با حضور جمعی از استادان و صاحب نظران این حوزه برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، «کرسی ترویجی بازشناسی تروریسم و افراط گرایی» با ارائه سکینه ببری گنبد، عضو هیئت علمی گروه روابط بین‌الملل و مدیر روابط بین‌الملل واحد تهران شمال، با حضور جمعی از استادان و صاحب نظران این حوزه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست علمی، ابتدا ببری گنبد با بررسی ضرورت بازشناسی مفهوم تروریسم، ابعاد این پدیده تهدیدآمیز را در حوزه‌های نرم‌افزارانه و سخت‌افزارانه تشریح کرد و عملیات خشونت آمیز سازمان‌یافته علیه زیر ساخت‌های حیاتی(سرمایه انسانی، سرمایه فیزیکی، منابع سایبری و میراث مشترک را از نمونه‌های سخت‌افزارانه تروریسم و عملیات هدفمند غیرنظامی علیه برخی زیرساخت‌های بشری مانند سرمایه انسانی، میراث مشترک فرهنگی و دینی را از نمونه‌های نرم افزارنه تروریسم خواند.

وی سپس به بررسی خاستگاه پنهان تروریسم پرداخت و جمهوری اسلامی ایران را یکی از قربانیان آن برشمرد.

ببری گنبد در بخش دیگری از سخنان خود به مفهوم‌شناسی تروریسم و افراط گرایی پرداخت و خشونت بار بودن عمل، هدف قرار گرفتن شهروندان یا بخشی از آن‌ها، قصد ایجاد ارعاب و وحشت و نیز سازمان یافته بودن را از مشخصه‌های اعمال تروریستی ذکر کرد.

این استاد دانشگاه سپس به معرفی ساز و کارهای حقوقی مبارزه با تروریسم بر مبنای اسناد خارجی و بین المللی و سپس اسناد داخلی و ملی در دو بعد قوانین عام یا اسناد بالادستی و قوانین خاص کشور پرداخت و با تأکید بر گزارش‌های پنج‌گانه ایران به کمیته مبارزه با تروریسم، ایران را جزو آن دسته از کشورهایی معرفی کرد که همکاری کاملی با شورای امنیت سازمان ملل در زمینه مبارزه با تروریسم داشته است.

وی افزود: با ارائه آماری از قطعنامه‌های سازمان ملل در پیش و پس از حادثه 11 سپتامبر و سایر قطعنامه‌های شورای امنیت از سال 2008 تا سال 2019 چرخش پارادیم نظام سلطه در تعریف تروریسم و مبارزه با آن را تشریح کرد.

ببری گنبد در بخش دیگری از مطالب خود به خاستگاه پنهان تروریسم و جمهوری اسلامی ایران به مثابه قربانی تروریسم و افراط گرایی پرداخت و گزارشی آماری از حوادث تروریستی و شهداء و مجروحین ناشی از این حوادث در ایران پس از انقلاب اسلامی پرداخت.

این عضو گروه روابط بین‌الملل واحد تهران شمال در ادامه مطالب خود تروریسم اقتصادی(تحریم)، بدلسازی مفهومی(انتحاری به جای استشهادی) و انتقال حوزه تهدید خصوصی به حوزه عمومی را از تهدیدهای نوین و برسازی مفهومی تروریسم ذکر کرد و از تحریم و جنگ اقتصادی به‌عنوان تروریسم اقتصادی نام برد که از سوی برخی دولت‌ها علیه سایر کشورها صورت گرفته و افزایش فقر، بی ثباتی سیاسی، اعتراضات اجتماعی را در پی داشته و از طریق مانور رسانه‌ای و بزرگنمایی اثرات آن منجر به فرار سرمایه‌های خارجی و نهایتا رکود اقتصادی در آن کشورها می‌شود.

ببری گنبد پس از اشاره به سوابق تاریخی تروریسم اقتصادی آمریکا و ارائه آمار و مستنداتی در این زمینه، به اهداف غیرنظامی تهدیدات بیوتروریسم در جهان و لزوم توجه به دفاع بیولوژیک در کشور به منظور ایجاد بازدارندگی و کاهش آسیب پذیری مراکز و اشخاص پرداخت و در خاتمه تهدیدات انسانی را در سه محور تهدیدات مردم محور، بسط جرایم سایبری و بحث مصون سازی تشریح کرد.

این کرسی ترویجی با پرسش منتقدان و ارائه پاسخ‌های این عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال به پایان رسید.

رئیس دانشگاه آزاد تهران شمال: دانشگاه باید برای دولت‌ها تصمیم‌سازی کند

در خاتمه این نشست علمی، حمیدرضا خالدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، ضمن تشکر از برگزاری این کرسی گفت: ما بر این باور هستیم که باید در این واحد دانشگاهی نهضتی در خصوص برگزاری این کرسی‌های ترویجی و تخصصی ایجاد شود زیرا ما معتقدیم که دانشگاه باید برای دولت‌ها تصمیم‌سازی کند و دولت‌ها برای اداره بهینه امور از ظرفیت‌های بالای علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها استفاده کنند.

وی ضمن انتقاد از دولت‌ها در خصوص کم توجهی به این مهم و تأکید بر این موضوع که ما به عنوان دانشگاه باید آنقدر قوی کار کنیم که دولت‌ها در حوزه‌های مختلف از ما کمک بخواهند، گفت: یکی از حوزه‌های توانمند در واحد تهران شمال حوزه علوم انسانی بود که با ظرفیت بالایی از استادان و فرهیختگان که در این واحد دانشگاهی حضور دارند، انتظار می‌رود در این حوزه نیز در کشور اثرگذار بوده و دِین خود را به کشور و نظام اسلامی ادا کنند.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: تروریسم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال کرسی ترویجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۳۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری

خبرگزاری آنا:  با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود حسینی امام‌جمعه، مهندس خسروانی فرماندار، جمعی از مسئولین شهرستان، اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز و مرکز آباده طشک و معلمان مجتمع آموزشی سما در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا انوری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز در مراسم گرامیداشت روز معلم و پاسداشت مقام استاد و سالروز شهادت استاد علامه شهید مطهری که در این واحد دانشگاهی برگزار شد، تصویب رشته‌های جدید ازجمله رشته دکتری تخصصی شیمی آلی، رشته مراقبت‌های زیبایی پوست و مو در این واحد دانشگاهی را از اقدامات مؤثر در چند ماهه اخیر برشمرد و اظهار کرد:‌ امیدوارم رشته‌های جدید دیگری نیز در آینده نزدیک در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به رشته‌های واحد نی‌ریز افزوده شود.

وی با ارائه گزارشی از روند رو به رشد و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز افزود: به لطف تلاش‌ همکاران و استادان در این واحد دانشگاهی و مجتمع آموزشی سما، شاهد رشد و پیشرفت مجموعه در ابعاد و زمینه‌های مختلف هستیم.

به گزارش آنا، اهدای یادمان و تندیس هفته گرامیداشت مقام معلم به استادان دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد نی‌ریز و مرکز آباده طشک و معلمان مجتمع آموزشی سما ازجمله برنامه‌های این مراسم بود و در این مراسم از ابراهیم سرمدیان به‌عنوان مدیر برتر مجتمع‌های آموزشی سما در کل استان فارس، جواد عدالت‌جو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز آباده طشک به‌عنوان فرد تأثیرگذار در راه‌اندازی و شکل‌گیری مدارس سما در شهرستان نی‌ریز و از محمد شبستری به‌عنوان کارمند برتر مجتمع آموزشی سما با اهدای تقدیرنامه، تندیس و هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد