Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، شمس رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی درباره درگیری یک دانشجو با مامور حراست دانشگاه آزاد تهران شمال که فیلم بخشی از این درگیری در فضای مجازی منتشر شده، توضیحات کاملی ارائه داد و گفت: روز چهارشنبه ساعت ۱۳:۳۰ بعد از ظهر مقابل دانشکده فنی دانشگاه آزاد سه دانشجو در حال سیگار کشیدن بودند و یک کارمند هم جوار آن‌ها به حراست شکایت می‌کند تا مامور حراست به آن‌ها تذکر دهد، درپی این درخواست یکی از ماموران دانشجویان را دعوت می‌کند تا برای ارائه توضیحات به داخل حراست دانشگاه بروند و از آن‌ها تقاضای کارت دانشجویی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این زمان یکی از دانشجویان که در فیلم لباسی بر تن ندارد، جمله بسیار نامناسبی را به مامور انتظامات دانشگاه می‌گوید و به او حمله می‌کند و ضرب و شتم آغاز می‌شود، به نحوی که مامور حراست از پشت میز خود به پایین می‌افتد و دانشجو هم مامور را کتک می‌زند.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشجویان دیگر پس از دیدن این صحنه به داخل اتاق حراست می‌روند، اظهار داشت: پس از آنکه دعوای دانشجو با مامور حراست بیشتر می‌شود، دانشجویان و یکی از نیرو‌های دانشگاه برای جدا کردن آن دو نفر وارد عمل می‌شوند و در همین حین است که پیراهن دانشجو از تنش خارج می شود.

شمس با اشاره به اینکه در پی وقوع درگیری موضوع سریعا به حراست کل دانشگاه آزاد اعلام شد، گفت: هنگامی که این دو نفر از روی زمین بلند می‌شوند، مامور حراست برای دفاع از خود با دانشجو گلاویز می‌شود و فیلمی که در فضای مجازی وجود دارد فقط همین بخش درگیری را نشان می‌دهد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی درباره فیلم منتشر شده در فضای مجازی، تاکید کرد: ادعای خانمی که به‌ صورت هدفمند در حال فیلم برداری است و اظهار می‌کند که چرا دانشجوی مملکت را کتک می‌زنید، کاملا کذب است، زیرا مامور حراست است که در حال کتک خوردن است.

وی ادامه داد: پس از آنکه دعوا خاتمه یافت، دانشجوی خاطی از مامور حراست عذرخواهی می‌کند و حتی دست این مامور را هم می‌بوسد.

شمس در ادامه گفت: خانمی که در حال فیلم‌برداری است نباید خلاف واقع در فیلم صحبت می‌کرد، زیرا دانشجو در حال کتک خوردن نبوده است.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مامور حراست ضمن انجام دادن وظیفه خود کتک خورده است، اظهار داشت: در صحنه فیلم مامور حراست واکنش طبیعی انجام داده، زیرا از خود دفاع کرده و فیلم هدفمند بوده است.

وی یادآور شد: به‌ طور جدی در مسئله ورود پیدا کرده ایم و در حال بررسی هستیم؛ قطعا چه با دانشجویی که ضرب و شتم را آغاز کرده و چه با دانشجویی که به صورت هدفمند فیلم گرفته، اقدام مقتضی را انجام می دهیم، زیرا فرد تصویربردار صحنه سازی‌های اشتباه داشته است.

شمس در پایان تاکید کرد: حراست دانشگاه آزاد اسلامی تا حصول نتیجه پیگیر این موضوع خواهد بود.

حال با توجه به واقعیتی که رخ داده، آنچه مورد اتفاق نخبگان و فرهیختگان دانشگاهی به عنوان یک اصل مشترک مورد پذیرش و تاکید است، تلاش برای حفظ کرامت سه رکن استاد، دانشجو و کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی است.

چنانچه کرامت محوری سه ضلع استاد، دانشجو و کارمند از سوی یکی از این اضلاع مورد غفلت قرار گیرد، خانواده دانشگاهی با چالش در سطح خرد و کلان مواجه خواهد شد.

اتفاق قابل بررسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال که در قالب فیلمی از درگیری مامور حفاظت این واحد و یک دانشجو در فضای افکارعمومی انعکاس پیدا کرده، اهمیت التزام دانشگاهیان به قانون مداری، در کنار کرامت محوری در فضای روابط دانشگاهی را بیش از پیش مشخص می کند.

بدون تردید دانشگاه به عنوان یک گروه مرجع که علاوه بر کارکردهای علمی و پژوهشی، انتظار می رود به عنوان نهادی تربیتی و پرورشی در منظومه تمدن سازی دانشگاه نقش آفرین باشد، چنانچه دچار عدم تعادل و رویدادهایی نظیر اتفاق اخیر شود؛ شایسته می نماید که این قانون مداری و کرامت محوری را در منشورهای حقوقی و اخلاقی درونی سازد.

202

درگیری حراست تهران شمال

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: درگیری حراست تهران شمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۵۹۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند

دکتر شهرام خرازی ها کارشناس ارشد مدیریت رسانه افزود: گاهی والدین عکس‌هایی را که با سونوگرافی از جنین گرفته‌اند، در پیج اینستاگرام می‌گذارند و بعد هم که به دنیا می‌آید و نوزاد می‌شود، عکس‌های نوزادی را در آن پیج می‌گذارند.

وی ادامه داد: در این شرایط با یک کودک نسل آلفا مواجه هستیم که در پیج اینستاگرام که والدینش قبل از به دنیا آمدنش برایش ساخته‌اند، عکس‌های جنینی (سونوگرافی) منتشر شده و هنگامیکه از قالب جنین به نوزاد تبدیل می‌شود، عکس‌های نوزادی او را می‌گذارند و بعد این کودک در حین رشد و هنگامی که به سن عقل می‌رسد، متوجه می‌شود که پیجی دارد و تصاویری از او در پیج کودک وجود دارد. اینجا بحث حقوق فردی پیش می‌آید یعنی والدین به گونه‌ای یا یکی از آنها، حقوق مادی و معنوی کودک خود را مورد تجاوز قرار می‌دهند.

آلفایی‌ها تعامل با دیگران را از سن خیلی پایین از طریق فضای مجازی یاد می‌گیرند

رئیس گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: انسانی که به عنوان جنین شکل گرفته و از هیچ جا خبر ندارد و نمی‌داند پیجی برای او تشکیل شده است، ممکن است در آینده راضی به اطلاعاتی که در او در پیجی به نام خودش منتشر کرده‌اند نباشد. حریمی برای کودک بوده که اکنون والدین یا یکی از آنها، این حریم را شکسته و برخی اطلاعات تصویری، صوتی و سایر انواع اطلاعات را در فضای مجازی منتشر شده و در دسترس قرار گرفته است.

خرازی‌ها تصریح کرد: البته برعکس آن هم است یعنی ممکن است هنگامی که کودک بزرگتر شد و متوجه فضای مجازی شد، خیلی هم از این قضیه و اینکه پیش از به دنیا آمدنش، والدینش او را به جهانیان شناسانده‌اند، خوشحال شود.

وی ادامه داد: البته مسائل مربوط به نسل آلفا صرفا پیج اینستاگرام نیست، مسائل دیگری هم وجود دارد به طورمثال هنگامیکه مغز کودک کم کم رو به تکامل می‌رود و این مغز رشد مناسب خود را طی می‌کند، کودک ممکن است در مراحل مختلف از تکامل مغزی، تعامل کردن با دیگران از طریق فضای مجازی را خیلی سریع‌تر از آنچه تصور می‌شود، در سن خیلی پایین یاد بگیرد و نحوه تعامل او با دیگران تحت تاثیر قرار بگیرد.

نسل آلفا، کودکانی هستند که در سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۲ شمسی -به میلادی از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴- متولد شده‌اند یعنی کودکانی که کمتر از ۱۵ سال دارند؛ این امر به آن معنا است که کودکانی که امروز متولد می‌شوند بخشی از نسل آلفا محسوب خواهند شد. این نسل به دلیل بزرگ شدن با فناوری‌های پیشرفته و رسانه‌های اجتماعی شناخته می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • درگیری فیزیکی در حاشیه مناظره انتخاباتی!
  • درگیری طرفداران در مناظره انتخاباتی نامزدها در خرم‌آباد
  • مناظره انتخاباتی در خرم آباد به درگیری طرفداران نامزدها انجامید
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت